Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Відбулися збори з  соціальними робітниками територіального  центру

Дата: 21.03.2017 14:17
Кількість переглядів: 687

Фото без опису

21 березня в приміщені  малої  зали Районної державної адміністрації міський голова Валерій Сніжко  провів збори з  соціальними робітниками територіального  центру  Бобринецького району, що обслуговують жителів громади. В зустрічі також взяли участь заступник міського голови з соціально-гуманітарних питань Людмила Кривошея та директор комунальної установи «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Бобринецької міської ради Валентина Коновальчук.  Метою зібрання було роз’яснення питань стосовно переходу робітників від районного до міського територіального центру. Прийнявши зважене рішення, всі працівники з надзвичайною радістю виявили бажання перейти до  комунальної установи «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Бобринецької міської ради.  Спілкуючись з соціальними робітниками, міський голова Валерій Сніжко закликав їх чітко виконувати свої обов’язки та вести діалог з керівництвом закладу, аби можливо було корегувати роботу, щоб покращити обслуговування та створити комфортні умови для підопічних закладу. Адже саме соціальні працівники найчастіше спілкуються з пенсіонерами та обізнані в їхніх проблемах. Всі присутні погодилися з тим, що обслуговування пенсіонерів потрібно неодмінно покращувати, та підтримали ініціативу міського голови.  

Валентина  Коновальчук  ознайомила соціальних працівників з переліком документів, які їм потрібно підготувати, також повідомила, що вони можуть звертатися до неї за допомогою. Валентина Григорівна  нагадала присутнім про основні напрямки діяльності територіального центру.

Під час зустрічі соціальні робітники отримали відповіді на всі питання, що їх цікавили, та висловили сподівання на плідну співпрацю з міською радою задля блага соціально незахищених мешканців громади.  Територіальний центр соціального обслуговування  Бобринецької міської ради ставить на меті невпинно покращувати якість соціального обслуговування  та турботи про мешканців громади, які цього потребують.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь