Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

ПОВІДОМЛЕННЯ від 16.08.2024 про публічну пропозицію (оферту) КП «Міськводоканал» про укладення індивідуального договору

Дата: 16.08.2024 14:00
Кількість переглядів: 65

 від 16.08.2024 

ПОВІДОМЛЕННЯ

 про публічну пропозицію (оферту) Бобринецького міського комунального підприємства «Міськводоканал» про укладення

ІНДИВІДУАЛЬНОГО ДОГОВОРУ

про надання послуг з централізованого водопостачання та
централізованого водовідведення

 

Ураховуючи рекомендації адміністративної колегії Південно-східного міжобласного територіального відділення Антимономольного комітету України від 11.06.2024 №54/5-рк/к  щодо приведення у відповідність до норм чинного законодавства договорів про  надання послуг з централізованого водопостачання та водовідведення, керуючись нормами ч. 5 ст. 13 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», ст. ст. 633, 634 Цивільного Кодексу України, Бобринецьке міське комунальне підприємство «Міськводоканал» (код ЄДРПОУ 32537046) публікує цю публічну пропозицію (оферту) про укладення в новій редакції ІНДИВІДУАЛЬНОГО ДОГОВОРУ про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення (далі – Договір) для споживачів – юридичних осіб, власників (співвласників, користувачів) житлових приміщень в багатоквартирному будинку, а також власників (користувачів) індивідуальних (садибних) житлових будинків.

Відповідно до п. 14 Постанови Кабінету Міністрів України №690 від 05.07.2019 «Про затвердження Правил надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення і типових договорів про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення» зміни договору укладаються в такій самій формі, що і договір, який змінюється. У разі зміни виконавцем умов договору вони вступають в силу через 30 днів з моменту розміщення змінених умов на офіційному веб-сайті органу місцевого самоврядування та/або на веб-сайті виконавця.

Таким чином, даний ІНДИВІДУАЛЬНИЙ ДОГОВІР  в новій редакції вважається укладеним, через 30 днів з дня опублікування тексту договору на офіційному сайті Бобринецької міської територіальної громади  https://bobrynecka-gromada.gov.ua/kp-miskvodokanal-15-15-14-02-06-2021,  тобто  з 16.09.2024

Юридичні особи, індивідуальні споживачі у багатоквартирних житлових будинках, власники (користувачі) індивідуальних (садибних) житлових будинків, які фактично користуються послугами з централізованого водопостачання та/або централізованого водовідведення або звертаються до Бобринецького міського комунального підприємства «Міськводоканал» для отримання вказаних послуг, вважаються такими, що ознайомлені, погоджуються та приєднуються до умов даного Договору.

У зв’язку з тим, що даний Договір є договором приєднання, його умови не підлягають узгодженню зі стороною, що приєднується (споживачем).

Договір розміщено на веб-сайті Бобринецької міської ради  у вільному доступі та у спосіб, що забезпечує ознайомлення зі змістом цього Договору кожної особи, що отримує та звертається до підприємства для отримання послуг з централізованого водопостачання та/або централізованого водовідведення.

 

Публічний індивідуальний договір про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення

 

Заява-приєднання до публічного Індивідуального договору.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь