Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Відбулося засідання міської комісії з питань ТЕБ та НС

Дата: 19.04.2024 11:00
Кількість переглядів: 60

Фото без описуЗасідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій провів перший заступник голови Бобринецької міської ради Валентин Музика за участі членів комісії (за окремим списком), секретаря комісії, завідуючого сектором з питань мобілізаційної, оборонної роботи, надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення відділу ЖКГ Владислава Іващенка.

Серед головних питань:

- розглянуто стан радіаційного та хімічного захисту населення громади (до 1 травня у громаді мають встановити станцію моніторингу повітря);

- затверджено перелік діючих на території громади у 2024 році «Пунктів незламності» (вказуємо будівлі без адрес: дитсадок «Ромашка», школа мистецтв, ліцей та обидві філії ліцею, лікарня, клуб у Коржевому).

Комісією розглянуто питання попередження нещасних випадків на водних об’єктах громади у літній період (працівники відділу ЖКГ, містобудування та архітектури міської ради до 25 квітня здійснять обстеження водних об’єктів, визначать місця для масового відпочинку і найбільш небезпечні місця для відпочиваючих).

Розпочинається пора високих температур повітря і відпочинку біля водойм: кожному дорослому варто знати визначені для купання місця, не купатися у невстановлених місцях, пам’ятати правила поведінки під час купання, повідомити про це дітям, навчити їх плавати (!), поводитися на водоймах і біля них!

Працівники ДСНС та відділу ЖКГ міської ради проводитимуть спільні рейди (патрулювання) у місцях масового відпочинку людей – від початку і до кінця купального сезону.

Стежте за повідомленнями на інформаційних ресурсах Бобринецької міської ради щодо правил поведінки на водоймах, ознайомлюйте з ними дітей, постійно нагадуйте про обережність, зберігайте пам’ятки: це може вберегти ваше здоров’я і життя.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь