Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

ПРО НАДАННЯ ПОСЛУГ З ЦЕНТРАЛІЗОВАНОГО ВОДОПОСТАЧАННЯ ТА ЦЕНТРАЛІЗОВАНОГО ВОДОВІДВЕДЕННЯ

Дата: 10.04.2024 16:59
Кількість переглядів: 182

Фото без опису11 березня 2024 року Бобринецька міська територіальна громада на офіційному веб-сайті https://bobrynecka-gromada.gov.ua в розділі «Послуги, договори та тарифи» опублікувала оновлену редакцію тексту договору про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення з врахуванням змін внесених постановою Кабінету Міністрів України від 29.12.2023 №1405 «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України щодо оплати житлово-комунальних послуг».

Частиною 5 статті 13 Закону України «Про житлово-комунальні послуги» (далі - Закон №2189) визначено, що публічні договори приєднання вважаються укладеними, якщо протягом 30 днів з дня опублікування тексту договору на офіційному веб-сайті органу місцевого самоврядування та/або на веб-сайті виконавця послуги співвласники багатоквартирного будинку не прийняли рішення про вибір моделі договірних відносин та не уклали відповідний договір з виконавцем комунальної послуги, а власник індивідуального (садибного) житлового будинку не вчинив дій щодо відключення (відмови) від послуг.

Таким чином, станом на 10 квітня 2024 року індивідуальний договір про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення (зі змінами) вважається укладеним.

Починаючи з 10 квітня 2024 року, кожен індивідуальний споживач користується комунальними послугами без підписання окремого договору. Споживач та Виконавець (Бобринецьке міське комунальне підприємство «Міськводоканал»), набувають всіх прав та обов'язків за відповідним Договором та несуть відповідальність за їх невиконання (неналежне виконання) згідно з умовами Договору та чинним законодавством України.

Тож, шановні мешканці, користуємося послугами комунального підприємства, виконуємо умови Договору та сплачуємо вчасно, не витрачаючи часу на підписання окремих угод.

 

Індивідуальний договір про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення

 

З приводу надання роз’яснень та консультацій з даного питання звертатися за контактними даними :

Бобринецьке міське комунальне підприємство «Міськводоканал»

27200, вул.Незалежності,50, м.Бобринець,

Кіровоградської області, телефон: (05257)3-53-10,

e-mail: 0525735110@ukr.net


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь