Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Бобринецька громада була і залишається однією з найактивніших у підтримці Збройних сил України

Дата: 15.02.2024 14:20
Кількість переглядів: 145

Фото без описуДопомога надається усіма комунальними закладами, установами, організаціями, підприємствами міської ради, міською радою, волонтерськими благодійними групами, жителями Бобринця та сіл громади.

Тричі (двічі у 2023 році та у один раз у лютому 2024 року) працівники закладів міської ради, міськради, 3-го відділу ТЦК та СП, Національної поліції, працівники установ різних відомств, жителі громади здавали кров на потреби ЗСУ.

Під час донації у 2023 році здали кров 125 осіб, 1 лютого 2024 року – 55 осіб.

З усіх інформаційних ресурсів Бобринецької міської ради жителі громади постійно отримують інформацію щодо необхідності в тій чи іншій допомозі ЗСУ та її терміновості.

Окрім матеріальної підтримки, постійно надається фінансова допомога, у якій беруть участь заклади освіти (апарат відділу, бухгалтерія, ДНЗ №1 «Сонечко», ДНЗ №2 «Ромашка», Бобринецький ліцей, філія №2 ліцею, «Центр дитячої і юнацької творчості», ДЮСШ), Бобринецька міська рада, КП «Комунальник», КП «Міськводоканал», «Територіальний центр надання соцпослуг», стадіон «Олімпієць», «Дитяча школа мистецтв», «Центр культури і дозвілля».

По кожній гривні ведеться звітність безпосередньо в установах, де збирають кошти.

На початку грудня 2023 року розпочалася благодійна акція - збір для Збройних сил України “Зігрій захисника”, до якої долучилися, окрім перерахованих вище закладів, аптеки ФОП Д. Шителєва, ФОП І. Музика, магазин «Маркет» та жителі громади.

В процес формування посилок задіяно «Штаб по допомозі ЗСУ» Бобринецької міської ради. Протягом акції з грудня 2023 року по 10 лютого 2024 року «Штаб по допомозі ЗСУ» сформував та відправив військовослужбовцям на різні напрямки 95 посилок.

Посилки формувалися за запитом військовослужбовців та військових частин. Допомогу відправлено на усі напрямки, де відбуваються бойові дії. Інформація щодо кожної посилки фіксується: кому направлено, в якому напрямку, ким відправлено, у який час.

Допомога була різноплановою. Зокрема: прилади нічного бачення, гума для автомобілів, продукти харчування (консерви, енергетичні батончики, сухі борщі, супи, печиво та ін.), теплі речі (рукавиці, пледи, шкарпетки), грілки, газові балончики, розпалювачі, медичні препарати, цигарки, засоби гігієни, турнікети та багато іншого.

Бобринецька громада щиро вдячна військовослужбовцям Збройних сил України за захист та мир на нашій території, підтримувала і підтримуватиме наших захисників.

Тому акція продовжується: армія і народ – єдині.

Наближаємо перемогу і мир спільними зусиллями.

Слава ЗСУ! Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь