Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

П’ятикласниця Бобринецького ліцею Анастасія Маліновська представляє Кіровоградську область у фінальному етапі Міжнародного мовного конкурсу ім. Т.Шевченка

Дата: 06.02.2024 10:27
Кількість переглядів: 138

Фото без описуМіжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка – один із найпрестижніших мовних конкурсів. Цьогоріч мовно-літературні змагання присвятили 210-річчю з дня народження Великого Кобзаря. У конкурсі беруть участь учні закладів загальної середньої та професійно-технічної освіти, студенти та курсанти закладів вищої освіти з усіх регіонів України.

Серед переможців обласного етапу конкурсу – Анастасія Маліновська, учениця 5-Д класу Бобринецького ліцею. Це – перший досвід Анастасії у мовному конкурсі і перша перемога. 

Настя – чудова дівчинка, миловидна, з гарними чорними очима та довгою косою. Вона – з нової генерації дітей, народжених у незалежній Україні, яка, попри війну, прагне бути в ряду сильних, незалежних цивілізованих держав з новою якістю сучасної освіти, у тому числі цифрової.

Наставницею Насті є вчитель Бобринецького ліцею Олена Черкасова.

3 лютого 2024 року Анастасія Маліновська взяла участь у фінальному етапі конкурсу – написала листа подружці, яка сьогодні опинилися за кордоном і навчається в іншій країні, розказала про те, що відбувається у школі, у країні, доповнила свої міркування словами з поезій Тараса Шевченка.Фото без опису

 

Бажаємо успіху у фінальному етапі конкурсу!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь