Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Як отримати пільгу на придбання твердого палива і скрапленого газу?

Дата: 24.11.2023 09:52
Кількість переглядів: 29

Фото без описуДля отримання громадянами пільг на придбання твердого палива і скрапленого газу, які надаються один раз на рік у грошовій готівковій формі, пільговики, які перебувають на обліку в Єдиному державному автоматизованому реєстрі осіб, які мають право на пільги, або їх законні представники звертаються з відповідною заявою до органів Пенсійного фонду України.

Форма заяви

Заява про надання пільг на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого палива і скрапленого газу подається за формою, затвердженою постановою Кабінету Міністрів України від 17.04.2019 №373 “Деякі питання надання житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого палива і скрапленого газу у грошовій формі”, до якої додається у разі потреби довідка про наявність у житловому приміщенні пічного опалення та/або кухонного вогнища на твердому паливі.

Термін подання заяви

Для отримання пільги на придбання твердого палива і скрапленого газу заява подається ЩОРОКУ. Наразі календарний 2023 рік добігає кінця, тож нагадуємо тим, хто ще не звернувся, про необхідність подання документів.

Куди звертатися?

Можна звернутися з відповідними документами особисто до органів Пенсійного фонду України (безпосередньо у сервісні центри) або надіслати їх поштою чи в електронній формі (через офіційний вебсайт Мінсоцполітики, інтегровані з ним інформаційні системи органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, мобільний додаток Пенсійний фонд, вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України або Портал Дія).

Якщо відбулися зміни...

У разі виникнення обставин, що впливають на надання пільг та їх розмір (зокрема, зміна складу членів сім’ї, на яких поширюються пільги; зміна категорії пільговика; зміна переліку отримуваних житлово-комунальних послуг, умов їх надання; зміна управителя, виконавця комунальних послуг (крім випадків, коли інформація про зміну надається виконавцем послуги), створення об’єднання), пільговик зобов’язаний подати протягом 30 календарних днів до уповноваженого органу нову заяву.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь