Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Зустріч працівників Бобринецької міської ради з учнями ПТУ №32.

Дата: 23.02.2017 17:15
Кількість переглядів: 779

Фото без опису

23 лютого відбулася зустріч секретаря Бобринецької міської ради Артема Лавріненка, заступника міського голови з соціально гуманітарних питань Людмили Кривошеї та секретаря виконавчого комітету Бобринецької міської ради Ірини Дмитрян з студентами  професійно-технічного училища № 32. Метою зустрічі було  ознайомлення студентів з механізмом місцевого самоврядування, та зокрема особливостями роботи Бобринецької міської ради, залучити їх до активної участі в громадському житті .

Артем Лаврінеко  ознайомив студентів з принципом формування та діяльності міської ради та депутатського корпусу. Зокрема Артем Володимирович акцентував свою увагу на питанні децентралізації та утворення ОТГ. Детально розповів про хід децентралізації в Україні та інших європейських державах, перспективний план формування територіальних громад Кіровоградської області та закликав студентів брати активну участь у громадському житті.

Людмила Кривошея ознайомила  гостей з соціальним аспектом діяльності міської ради. Зокрема Людмила Петрівна розповіла про програми соціальної підтримки населення Бобринецької міської об’єднаної територіальної громади, здоровлення дітей пільгових в літній період на березі Чорного моря,  про співпрацю міської ради з громадськими організаціями та учнівсько-студентським парламентом міської ради. Наостанок  Людмила Петрівна розповіла про проведення  свят та заходів. Всіх бажаючих було запрошено на свято Масляної, що святкуватиметься в суботу 25 лютого в сільському клубі с. Дібрівка.

Ірина Дмитрян ознайомила студентів з виконавчими органами міської ради: виконавчим комітетом, департаментами, управліннями, відділами та іншими  утвореними міською радою виконавчими органами. Ірина Ярославівна розповіла  про склад, засідання та діяльність виконавчого комітету.

Насамкінець студенти подякували за теплий прийом, за висвітлену інформацію та підкреслили, що дізналися для себе багато нового з діяльності міської ради. Представники місцевого самоврядування закликали молодь не бути осторонь життя громади, адже міська рада завжди готова  до співпраці.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь