Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Відбулася колегія відділу освіту, молоді та спорту міської ради

Дата: 20.04.2017 17:03
Кількість переглядів: 807

Фото без опису

19 квітня 2017 року на базі Бобринецького дошкільного навчального закладу №2 «РОМАШКА» проведено засідання колегії відділу освіту, молоді та спорту міської ради, у якій взяли участь начальник відділу Літвінова Вікторія Петрівна, завідувач міського методичного кабінету Синьогуб Ірина Юріївна, голова райкому профспілки працівників освіти і науки України Цесарська Лариса Наумівна, лікар із загальної гігієни управління Держпродспоживслужби у Бобринецькому районі Тернюк Людмила Олексіївна, методисти міського методичного кабінету, директори загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів міста, завідувачі дошкільних навчальних закладів.

 

Відповідно до порядку денного були висвітлені такі питання:

  1. Про стан організації харчування дітей та учнів у дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладах міста.
  2. Про стан управлінської діяльності щодо організації роботи з питань охорони праці та безпеки життєдіяльності, пожежної безпеки у дошкільних, загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладах міста.
  3. Про стан виконання вимог Типового положення про атестацію педагогічних працівників у навчальних закладах міста Бобринця у 2016/2017 навчальному році.
  4. Про організацію роботи в загальноосвітніх навчальних закладах міста щодо профілактики злочинності та правопорушень серед неповнолітніх.

По завершенню роботи засідання колегії відділу по кожному питанню були прийняті відповідні рішення та проведено інструктивну нараду з керівниками закладів освіти міста.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь