Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Відбулося засідання виконавчого комітету Бобринецької міської ради

Дата: 23.08.2023 09:21
Кількість переглядів: 215

Що вирішували на виконавчому комітеті Бобринецької міської ради 22 серпня 2023 року
  Засідання провів голова громади Леонід Кравченко. Члени виконкому розглянули 24 питання порядку денного. 
   Серед головних питань – зміни до бюджету міської територіальної громади. 
   За словами начальника фінансового відділу А.Степанової, в міському бюджеті є перевиконання, а також з Державного бюджету України надійшла субвенція у розмірі 577 тисяч гривень. Тож у міської влади з’явилася можливість спрямувати ці кошти на потреби закладів.  
   Зокрема, члени виконкому погодили виділення 5400 гривень  на придбання комплекту безполіфосфатних миючих засобів для догляду за новопридбаним пароконвентоматом для дитсадка «Ромашка»; 50 000 грн. на оплату електроенергії на грудень; 
27400 грн. на послуги по перезарядці 77 шт. вогнегасників; 13000 грн. на завершення робіт по облаштуванню внутрішнього туалету в укритті ліцею №1; 90000 грн. спрямують на відділ освіти на оплату послуг по встановленню генератора з комплектом витратних матеріалів. Генератор забезпечить належну роботу 2-х котлів, насосної групи та іншого котельного обладнання.
   На 500000 грн. профінансують харчування учнів 1-4 класів та пільгових категорій учнів загальноосвітніх шкіл з 1 вересня 2023 року.
   150000 гривень спрямують на оплату за використання електроенергії та 139860 грн. за використання газу навчальними закладами (на грудень 2023 року. 
«Бобринецькій лікарні» нададуть 205300 грн. на оплату електроенергії та 29340 грн. на оплату за використання природного газу (на грудень).
 На 30000 грн. профінансують придбання меблів для роздягалок в адмінбудівлі СК «Олімпієць»;  30000 грн. - на придбання утеплювача (ековати) для ремонту даху «Дитячої школи мистецтв». 
    Під час розгляду програми реконструкції, ремонту доріг і тротуарів (до 2025 року), член виконкому Ігор Леус поцікавився, чи оновлюватимуть дорожню розмітку на перехрестях перед новим навчальним роком. 
 Голова громади Леонід Кравченко та директор КП «Комунальник» Сергій Бичков запевнили: питання на контролі, розмітку на перехрестях оновлять найближчим часом, коли знизиться температура повітря, оскільки при високих температурах фарба для дорожньої розмітки стає в»язкою, а покриття – неякісним.  
    Члени виконкому проголосували за оновлення посадового складу та «Положення про адміністративну комісію при виконкомі міської ради». 
  За словами начальника юридичного відділу О.Остапчука, під час формування комісії керувалися ще законодавством УРСР. На даний час діє  Кодекс України про адміністративні порушення, тому комісію сформували згідно вимог українського законодавства.
   На виконкомі надали дозвіл на проведення масових заходів біля магазину «Файномаркет» групою «Українська пісня».
   Розглянуто заяви жителів Бобринця на видалення дерев за межами домоволодінь, які можуть нанести шкоду здоров»ю і життю людей під час буревіїв та впасти на лінії електромереж. В деяких випадках громадян зобов’язали на місці видалених дерев посадити молоді дерева чи кущі.   
  На виконкомі прийнято кілька рішень по питаннях опіки над дітьми: зміни статусу; позбавлення одного з батьків батьківських прав; передачі в одному з випадків справи на розгляд поліції, яка має встановити місце проживання батька (доповідала  Н.Телятнікова, головний спеціаліст служби у справах дітей).
  Члени виконавчого комітету розглянули заяви трьох жителів Бобринця, які отримали поранення і контузію, проголосували за надання їм одноразової матеріальної допомоги (по 5 тисяч гривень кожному).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь