Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Чарівна країна дитинства

Дата: 02.06.2023 14:39
Кількість переглядів: 193

Щасливе дитинство – це радість повсюди,

Щасливе дитинство хай в кожного буде!

 

У перший літній день в Україні, як і в усьому світі, відзначають добре і радісне свято - Міжнародний день захисту дітей. Це свято створене з метою нагадати нам, дорослим, що діти – це найдорожче диво, яке наповнює життя дорослих радістю й теплом.

01 червня 2023 року у закладах освіти, культури та спорту Бобринецької громади організовано та проведено тематичні заходи до Дня захисту дітей.

Для дошкільнят були організовані цікаві заходи: розваги на свіжому повітрі «А я люблю, коли сміються діти», флешмоб «Спіймай радості мить», створення аrt-малюнків на асфальті «Діти України мають сміятися!», прогулянки на самокатах тощо.

У Бобринецькому дошкільному навчальному закладі №2 «РОМАШКА» відбулося свято випуску дітей до школи «Ми діти України». Ошатні хлопчики й дівчатка весело гралися, танцювали, співали, радували батьків своїми талантами.

У закладах загальної середньої освіти проведено літературно-розважальну вікторину, розважальну гру «Рух – це життя», гумористичне шоу «Хай війни стихають від сміху дитини», квести «Я люблю Україну», «Ми - діти свого народу», спортивні змагання та розваги «Якщо спорт полюбиш, сильним, спритним будеш», патріотичну руханку, майстер-клас «Обереги українців», «З Україною в серці», конкурс малюнка на асфальті «Алея ангелів».

Справжнє свято дитинства влаштували вихованці гуртків та їх наставники - педагоги комунального закладу «Центр дитячої та юнацької творчості» для містян та гостей Бобринця. Художні номери творчих колективів ЦДЮТ створили святковий настрій до Міжнародного Дня захисту дітей та надихнули усіх, хто завітав на тематичний захід «Дітям України - щасливе дитинство», який відбувся на відкритому просторі біля закладу.

У комунальному закладі «Дитячо-юнацька спортивна школа» відбулися міжгрупові змагання з гирьового спорту до Дня захисту дітей.

Не менш весело, з усмішками та чудовим настроєм пройшов День захисту дітей у закладах культури нашої громади.

У комунальному закладі «Центр культури та дозвілля» відбулася музично-ігрова програма «Казковий світ дитинства». Діти весело провели час: малювали, співали, танцювали, змагалися в естафетах і конкурсах.

У Філії №2 - «Коржівський сільський клуб» пройшла ігрова програма «Територія дитинства», під час якої діти мали змогу насолодитися веселою програмою та взяти участь у цікавих конкурсах.

У Філії №3 - «Дібрівський сільський клуб» проведено конкурс малюнка на асфальті та ігрову програму «Свято дитинства».

Бібліотекарі комунального закладу «Міська публічна бібліотека» та «Філії № 1 - міська бібліотека» Бобринецької міської ради провели тематичний захід «Дітям світу - сонце й мир» у Філії №2 комунального закладу «Бобринецький ліцей № 1». Діти весело провели час: відгадували загадки, складали літературні пазли, взяли участь у майстер-класі виготовлення іграшок з паперу.

Вихованці комунального закладу «Дитяча школа мистецтв» стали учасниками Свята мистецтва. Маленькі глядачі мали можливість почути справжні звуки різних музичних інструментів, нові українські пісні, побачити гарні сучасні танці.

Працівники комунального закладу «Бобринецький міський краєзнавчий музей імені Миколи Смоленчука» провели для учнів 2-Б, 5-В та 6-В класів комунального закладу «Бобринецький ліцей № 1» тематичний захід «Українська лялька: історія появи і традиції виготовлення» та організовали виставку іграшок із фондового зібрання музею.

Учасники святкових заходів отримали солодощі від міської ради.

Нехай кожен день дітей нашої громади буде зігрітий теплом і любов'ю, і тоді маленькі громадяни виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю України.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь