Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

З Різдвом Христовим!

Дата: 24.12.2022 21:21
Кількість переглядів: 526

Фото без описуШановні віряни західного обряду та всі, хто цього року, разом із більшістю європейців святкують Різдво Христове в ніч з 24 на 25 грудня!


Щороку в ніч з 24 на 25 грудня, ви першими маєте щасливу нагоду спостерігати на нічному небі спалах яскравої різдвяної зірки, промені якої несуть радісну звістку про народження Ісуса Христа у кожну домівку. Це особливе релігійне свято, яке приносить радість зустрічі з дорогими людьми, зцілює стомлену клопотами душу й повертає сили, розтрачені на вітрах життя.

У Різдвяну ніч трапляються дива і загадані бажання здійснюються. З щирою вірою у серці, всі разом загадаємо найзаповітнішу мрію для кожного українця – мир на нашій землі та єднання всієї України у щирому пориві змінити життя на краще.

А коли зійде на небі Вифлеємська зоря – помолімося за тих, хто не з нами. За безстрашних героїв, які віддали свої життя в боротьбі за Україну. І за наших мужніх синів та доньок, які запалюватимуть різдвяну свічку на передовій, в бліндажах та окопах.

Бажаємо всім безмежної любові до ближнього, міцної віри в серці, натхнення у здійсненні благородних справ.

Нехай кожна оселя, в цей день, наповниться світлою радістю  та дзвінким дитячим сміхом, прийдешній рік для всіх нас буде багатим на добро, принесе мир на нашій землі, обдарує добробутом щедрою долею і міцним здоров’ям, втілить в життя всі плани і задуми.

З повагою Бобринецька міська рада її виконавчий комітет та депутатський корпус


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь