Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

З Днем Збройних Сил України!

Дата: 06.12.2022 08:48
Кількість переглядів: 468

Фото без описуШановні військовослужбовці, працівники Збройних Сил України!

Сердечно вітаємо вас з Днем Збройних Сил України.

Нині наша держава пишається своїм військом, адже фактично наново відродившись в умовах війни, Українська армія пройшла горнило випробувань, зміцніла, набула безцінного бойового досвіду і впевненості у своїх силах та зламала загарбницькі плани росії.

Боєздатні Збройні Сили України - це здобуток і заслуга мільйонів українців - істинних патріотів своєї держави, які щоденно роблять свій внесок у розбудову армії, вміло воюючи на передовій, тренуючись на військових полігонах, допомагаючи армії як волонтери.

Це свято воїнів, які вдень і вночі, у складних умовах бойової обстановки боронять повітряний простір нашої держави, уміло відбивають постійні ракетні й авіаційні удари підступного ворога, мужньо ведуть наземні бої з російськими загарбниками та завдають їм нищівного ураження.

Щиро дякуємо Збройним Силам України за відвагу, героїзм та самопожертву. Дякуємо всім волонтерам за потужну підтримку військових і українців, які постраждали внаслідок війни.

У цей день ми схиляємо голови перед пам'яттю синів і дочок України, які віддали своє життя за нашу благословенну землю. Вічна їм слава!

Бажаємо всім військовослужбовцям і їх родинам міцного здоров'я, щастя, благополуччя, мирного неба та нових звершень у благородній справі служіння Вітчизні.

 

Слава Збройним Силам України!

Слава Україні!

З повагою Бобринецька міська рада, її виконавчий комітет та депутатський корпус


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь