Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Зустріч з представниками Управління ООН

Дата: 11.11.2022 14:47
Кількість переглядів: 446

Фото без опису11 листопада 2022 року міський голова Леонід Кравченко провів робочу зустріч з Трондом Хасбі та Діаною Новіковою - представниками Управління ООН з координації гуманітарних справ в Україні.

«Війна продовжує впливати на всі сфери життя та громадян, які щодня знаходяться під загрозою. Ця зустріч є дуже важливою для нас, адже співпраця з міжнародними організаціями, що підтримують Бобринецьку громаду в такий непростий час, має для нас велике значення», — наголосив міський голова.

Головне питання порядку денного – посилення надання допомоги з боку ООН та підтримка важливих для Бобринецької громади напрямків, зокрема створення належних умов для проживання ВПО в місцях компактного проживання та забезпечення сучасним медичним обладнанням КНП «Бобринецька лікарня» Бобринецької міської ради.

Місія Управління ООН з координації гуманітарних справ полягає в мобілізації та координації ефективних і принципових гуманітарних дій у партнерстві з національними та міжнародними діячами.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь