Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

День усиновлення – свято людей з великим серцем!

Дата: 30.09.2022 15:33
Кількість переглядів: 718

Фото без описуЩороку 30 вересня Україна відзначає День усиновлення. Це свято людяності, милосердя, великодушності, яке не випадково збігається з днем християнських святих Віри, Надії, Любові та матері їх Софії. 

День усиновлення – свято всіх усиновлювачів, опікунів, прийомних батьків, батьків-вихователів, котрі прийняли до своїх родин дітей, які за різних обставин втратили рідні сім’ї.

Шлях батьківства не буває легким, це постійна і наполеглива праця, але й найблагородніша місія людини. Справжньою винагородою для Вас будуть посмішки щасливих дітей, які даруватимуть радість, тепло і впевненість у завтрашньому дні.

Сьогодні держава підтримує тих, хто прийняв рішення та ступив на шлях усиновлення та створення для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування родин, де будуть зігріватися серця.  Чужих дітей не буває, і кожен, хто має змогу, повинен зробити все необхідне для того, щоб діти зростали у любові.

Шановні мешканці Бобринецької територіальної громади, якщо Ви маєте бажання в серці – прийняти дитину у свою родину, Ви можете звернутись до служби у справах дітей Бобринецької міської ради за адресою:

м. Бобринець, вул. Незалежності, 80, каб. 214, тел. (052-57)3-45-57.

Нехай в Україні будуть лише щасливі діти!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь