Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Привітання Бобринецького міського голови з 255-ю річницею Дня міста Бобринець

Дата: 23.09.2022 18:00
Кількість переглядів: 751

Дорогі жителі та гості  міста!

Сьогодні наше місто відзначає свою 255-ту річницю.

 З цієї нагоди вітаю усіх зі святом!

 

Це особливий день, бо іменини рідного міста – це свято єднання. Саме в такі моменти ми відчуваємо в своїх серцях любов і гідність за свою малу батьківщину, сповнюємося почуттям єдиної родини. Це свято об’єднує усіх, кому дороге місто – його вулиці, будівлі, парки і храми, його минуле і сьогодення. Ми з вдячністю  згадуємо всіх, хто творив його славетну історію, збагачував  традиції, розбудовував та боронив від ворога та пишаємося тим, що в ньому народжуються і зростають покоління талановитих, працелюбних та героїчних людей. Разом ми єдина і велика сім’я, яка прагне створити зручні й комфортні умови для життя. Усі досягнення, якими багате наше місто, складаються з щоденної праці, знань і талантів його жителів.

Ми звикли святкувати день народження міста з урочистими заходами, концертами та розвагами, але, на жаль, війна внесла свої корективи. Та вона ще більше об’єднала бобринчан. Ми згуртувались навколо єдиної мети – перемоги у боротьбі проти російських загарбників. Дякую усім за небайдужість до долі рідного міста, тим, хто словом і ділом змінює кожен день життя на краще: і представникам старшого покоління – мудрим наставникам, і молоді з її енергією і бажанням будувати і розвивати місто та громаду. Я ціную активну громадянську позицію наших мешканців, і впевнений, що разом ми подолаємо всі негаразди, пов’язані з агресією ворога.

Висловлюю подяку нашим комунальним підприємствам, які продовжують працювати на належному рівні і безперебійно надають комунальні послуги. Дякую медичним працівникам, які несуть варту із захисту здоров’я мешканців громади. Вдячність і освітянам, які навчають і виховують майбутнє нашого міста і країни в складних умовах сьогодення. Дякую працівникам всіх підприємств, установ і організацій, які забезпечують життєдіяльність та розвиток міської громади. Дякую волонтерам - ви окрема потужна армія України, яка підтримує ЗСУ та тероборону, допомагає внутрішньо переміщеним особам, робить все можливе, щоб наблизити нашу перемогу. Велика вдячність та низький уклін усім захисникам, кожній людині, хто віддає свої сили для збереження цілісності території України, а полеглим  Героям – віддаємо пошану.

Сьогодні найважливішим і найнеобхіднішим побажанням для кожного з нас є побажання Перемоги і миру. Нехай наше місто процвітає, щастя та добробут живуть на кожній вулиці, у кожному домі, у кожній родині, поєднуючи всіх нас у згуртовану та небайдужу громаду, а небо над Україною завжди буде блакитним і безхмарним.

 Попереду ще буде багато свят та перемог, які ми обов’язково святкуватимемо під мирним небом на українській квітучій землі.

З повагою Бобринецький міський голова                                                                                    Леонід КРАВЧЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь