Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Привітали з професійним святом - Днем фармацевта

Дата: 17.09.2022 08:24
Кількість переглядів: 932

Фото без описуУ третю суботу вересня в Україні святкують професійне свято представники фармацевтичної галузі – День фармацевтичного працівника. Свято встановлено Указом Президента України № 1128/99 від 07.09.1999 року на знак визнання суттєвого внеску працівників фармацевтичної галузі в охорону здоров’я населення держави. 

Традиційно в цей день, на адресу всіх фармацевтичних організацій та працівників, звучать слова вітань і поздоровлень. З цієї нагоди міський голова Леонід Кравченко привітав та оголосив Подяку Бобринецької міської ради за сумлінну працю, високий професіоналізм, відданість справі, активну громадську позицію, значний внесок в охорону здоров'я населення громади та з нагоди Дня фармацевтичного працівника України Ірині Музикі - керівнику «АПТЕКИ №1».

Прийміть найщиріші побажання міцного здоров'я, благополуччя, щастя і добра, тепла та любові, родинної злагоди і добробуту. Нехай кожен день дарує Вам творче натхнення, стабільність у фармацевтичній діяльності, успішне вирішення проблем! Хай доля завжди посміхається Вам, а люди дарують щирі слова вдячності за Вашу уважність та професіоналізм!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь