Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Привітали спортсменів з Днем фізичної культури і спорту

Дата: 09.09.2022 18:55
Кількість переглядів: 1076

Фото без описуТрадиційно у другу суботу вересня відзначається свято всіх прихильників здорового способу життя - День фізичної культури і спорту. Це свято, яке уособлює велич сили духу, мужності, залучає до своїх лав прихильників здорового способу життя, сприяє його популяризації і розвитку, наслідує славні традиції українського народу.

З цієї нагоди, напередодні свята, перший заступник міського голови Валентин Музика та заступник міського голови з соціально-гуманітарних питань Наталія Яворська, привітали та оголосили Подяку Бобринецької міської ради, за сумлінну працю, педагогічну майстерність, особистий внесок у справу навчання та виховання підростаючого покоління  та з нагоди Дня фізичної культури і спорту України:

КУНДЕЛЮ Володимиру Григоровичу - директору комунального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа» Бобринецької міської ради Кіровоградської області; 

ПРОЗОРОВІЙ Ользі Миколаївні - ветерану Бобринецького спорту;

ШКРЬОБЦІ Олексію Олеговичу - вчителю фізичної культури філії №1 комунального закладу «Бобринецький ліцей №1» Бобринецької міської ради Кіровоградської області.

Бажаємо усім міцного здоров’я, удачі, наполегливості, наснаги та перемог в усіх справах! Нехай щастить усім, хто присвятив своє життя великій справі, яка символізує молодість, велич духу і мужність, а також сприяє популяризації та розвитку сфери фізичної культури і спорту.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь