Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

СПОРТИВНИЙ ІНВЕНТАР ВІД Parimatch Foundation Ukraine

Дата: 06.09.2022 15:40
Кількість переглядів: 717

Фото без опису     У такий складний час для нашої країни слід пам'ятати, що найголовніше - це життя та здоров'я дітей. Педагогічний колектив комунального закладу «Бобринецький ліцей №2» Бобринецької міської ради зробив усе можливе, щоб підготувати заклад до початку навчання , згідно з рекомендаціями МОН https://mon.gov.ua/ua/news/osoblivosti-organizaciyi-202223-navchalnogo-rok. З нового навчального року ліцей №2 відвідують діти громади та особи з числа внутрішньо переміщених. Хочеться, щоб вони відчули себе тут, як вдома , і ніщо б не нагадувало про пережите.

Дізнавшись на просторах Інтернету про те , що підтримує активне дозвілля та спортивний розвиток дітей , вчитель фізичної культури закладу, Володимир МАЛИК проявив ініціативу щодо участі у конкурсі.

КЗ «Бобринецький ліцей №2» міської ради славиться своїми спортсменами-випускниками, серед них: чемпіонка світу з гирьового спорту Намєснік Анжеліка, чемпіонка України з настінного тенісу Телих Анастасія. Можливо, і зараз серед учнів майбутні чемпіони.

За результатами конкурсу КЗ «Бобринецький ліцей №2» увійшов                          до 30 закладів освіти, які пройшли критерії і отримали від @parimatch.foundation.ua спортивний інвентар, яким зможуть користуватися на уроках фізичної культури, а саме: м’яч баскетбольний (1 шт.), м’яч волейбольний (2 шт.), м’яч футбольний ( 5шт. ), м’яч футзальний (2 шт.), сітка волейбольна (1 шт), скакалка (2 шт.), конус для тренування (10шт.), фішка (набір з 50 шт.), маніжка ( 10 шт.), насос (1), дартс (1 шт.), фрізбі                       ( 3 шт), координаційні сходи (1 шт), шашки, шахи (1 набір), волани для бадмінтону (1упаковка), набір бадмінтону  ( 1 комплект ), свисток (1 шт.)

Загальна сума інвентарю складає 11 тис. грн.

Безмежно вдячні  Parimatch Foundation! Надіємося на подальшу співпрацю та підтримку! Дбаймо про майбутнє України вже сьогодні.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь