Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

УВАГА! НАБУЛИ ЧИННОСТІ ПУБЛІЧНІ ДОГОВОРИ ПРО НАДАННЯ КОМУНАЛЬНИХ ПОСЛУГ

Дата: 28.05.2022 09:18
Кількість переглядів: 387

Фото без опису26 квітня 2022 року Бобринецька міська територіальна громада  на офіційному веб-сайті https://bobrynecka-gromada.gov.ua  (в розділі «Послуги, договори та тарифи») опублікувала   тексти договорів (із додатками) про надання послуг з: централізованого водопостачання та централізованого водовідведення; поводження з побутовими відходами.

    Частиною 5  статті 13 Закону України «Про житлово-комунальні послуги» (далі - Закон №2189) визначено, що публічні договори приєднання вважаються укладеними, якщо протягом 30 днів з дня опублікування тексту договору на офіційному веб-сайті органу місцевого самоврядування та/або на веб-сайті виконавця послуги співвласники багатоквартирного будинку не прийняли рішення про вибір моделі договірних відносин та не уклали відповідний договір з виконавцем комунальної послуги, а власник індивідуального (садибного) житлового будинку не вчинив дій щодо відключення (відмови) від послуг.

Таким чином, станом на 27 травня 2022 року договори з індивідуальними споживачами про надання послуг з: централізованого водопостачання та централізованого водовідведення; поводження з побутовими відходами вважаються укладеними.

Починаючи з 27 травня 2022 року кожний власник квартири чи індивідуального житлового будинку користується  комунальними послугами без підписання окремого договору. Споживач та Виконавець  (КП «Комунальник», Бобринецьке міське КП «Міськводоканал») набувають всіх прав та обов'язків за відповідним Договором та несуть відповідальність за їх невиконання (неналежне виконання) згідно з умовами Договору та чинним законодавством України.

Отже, з вказаної дати (27 травня 2022 року) чинними є форми Договорів опубліковані на  офіційному веб-сайті міської територіальної громади, а всі раніше укладені договори втратили чинність.

Тож, шановні мешканці, користуємося комунальними послугами, виконуємо умови Публічних договорів, сплачуємо вчасно, не витрачаючи часу на підписання окремих угод. Взаємовідносини «Виконавець – Споживач» повинні бути максимально спрощені та зручні.

 

          Звертаємо увагу, що при виникненні будь яких запитань (корегування

  кількості осіб за певним місцем проживання, уточнення розміру нарахувань та

  іншого), запрошуємо завітати до : КП «Комунальник» за адресою:  27200,

  вул.Каштанова, 74, м.Бобринець, Кропивницького району, Кіровоградської

  області,телефон: (05257)3-53-18;Бобринецького міського КП«Міськводоканал»

зза адресою: 27200, вул.Незалежності, 50, м.Бобринець, Кропивницького району,

Кіровоградської області, телефон.(05257) 2-00-06.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь