Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Літо-2022: разом до Перемоги!

Дата: 27.05.2022 16:03
Кількість переглядів: 946

Фото без описуЗ метою забезпечення змiстовного дозвiлля та розвитку дітей пiд час лiтнiх канiкул 2022 року, які мешкають на території Бобринецької міської територіальної громади, створено ініціативну групу з питань проведення акції «Літо-2022: разом до Перемоги!».

27 травня 2022 року на базі комунального закладу «Центр дитячої та юнацької творчості» Бобринецької міської ради відбулося перше засідання ініціативної групи з числа працівників закладів освіти, культури, молоді та спорту.

У фокус-групах було розроблено та винесено на обговорення креативні ідеї щодо організації та проведення змістовних та цікавих заходів для дітей та учнівської молоді нашої громади.

Поза увагою не залишилися планування заходів для дітей із сімей внутрішньо переміщених осіб та дітей пільгових категорій.

До проведення заходiв Акцiї «Літо-2022: разом до Перемоги!» будуть залучені працiвники відділення полiцii № 3 (м. Бобринець) Кропивницького РУП ГУНП в Кіровоградській області, фахівці Кропивницького районного управління Головного управління ДСНС України у Кіровоградській області, Бобринецької районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятостi.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь