Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

До відома мешканців та гостей громади

Дата: 05.05.2022 08:59
Кількість переглядів: 848

У забезпеченні основ національної безпеки в умовах військової агресії російської федерації проти України важливу роль відіграє ефективне запобігання та протидія колабораційній діяльності, кримінальну відповідальність за здійснення якої передбачено Законом України від 03.03.2022 року № 2108-ІХ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо встановлення кримінальної відповідальності за колабораційну діяльність».

Наразі з метою забезпечення умов для перемоги України у війні проти російської федерації Національне агентство з питань запобігання та протидії корупції, в тому числі і через уповноважену особу Бобринецької міської ради, здійснює моніторинг з метою виявлення фактів колабораційної діяльності осіб, уповноважених на виконання функцій держави та місцевого самоврядування, яка здійснюється в умовах конфлікту інтересів.

З метою виявлення фактів колабораційної діяльності - колаборантів звертаємось до жителів та гостей міста повідомляти Бобринецьку міську раду про виявленні факти колаборанства за контактним телефоном 3-41-88.

Даними про особу колаборанта можуть бути: прізвище, ім’я, по батькові, місце роботи, посада, місце знаходження чи перебування, рід занять, контактний номер телефону, профілі у соціальних мережах тощо. Опис фактів що свідчать про сприяння ворогу, посилання на джерела в яких зафіксовано такі факти, наявні докази (переписка, фото, відео тощо).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь