Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

З Днем еннергетика!

Дата: 22.12.2021 09:00
Кількість переглядів: 839

Фото без описуСимволічно, що це свято відзначають саме 22 грудня – у найкоротший світловий день в році, коли ніч довша за день і міста та села запалюють вогні. Дякуємо вам, шановні енергетики, за те, що, наперекір складнощам і труднощам в енергопостачанні, кожен день нашого життя ви намагаєтеся зробити світлим, теплим і затишним. Від вашої злагодженої роботи залежить безперебійне функціонування промисловості, транспорту, в’язку та соціальної сфери та комфорт в оселях містян. З повною віддачою ви виконуєте свою професійну справу, вкладаючи в неї свої знання, вміння, які передали вам наставники – досвідчені фахівці.

Вітання й ветеранам виробництва, які присвятили цій сфері діяльності більшу частину свого життя. Не маючи в арсеналі сучасних технологій, своїм розумом і руками вони забезпечували життєдіяльність міста. Здоров'я, молодості й енергійності вам ще на довгі роки.

А молодим енергетикам бажаємо постійного професійного зростання, задоволення від причетності до великої і важливої справи.

Бажаємо вам впевненості у завтрашньому дні, міцного здоров'я, добра, успіхів на професійній ниві. Нехай завжди світить родинний теплий вогник – вічне джерело наснаги і любові, а життя буде наповнене енергією світла.

З повагою Бобринецька міська рада, її депутатський корпус та виконавчий комітет.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь