Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

З 254-ою річницею дня заснування міста Бобринець

Дата: 26.09.2021 08:00
Кількість переглядів: 727

Фото без описуДорогі бобринчани та гості міста!

У житті кожного з нас є багато свят, як особистих, так і офіційних, але є свята, які займають окреме місце в наших серцях. Без сумніву, одним із таких є День рідного міста. Він об’єднує всіх, кому дороге рідне місто - Бобринець, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися назавжди. У такий день ми всі відчуваємо себе частинкою великої родини.

Ми з вдячністю згадуємо всіх, хто творив його славетну історію, збагачував  традиції, розбудовував та боронив від ворога.

У житті Бобринця є багато яскравих сторінок, з ним пов’язані імена відомих діячів, вчених, митців, письменників, спортсменів, лікарів.

Усі досягнення, якими багате місто і його громада, складаються з щоденної праці, знань і талантів бобринчан - представників старшого покоління, наших мудрих наставників,  молоді - з її енергією та бажанням будувати і розвивати громаду. Віримо у вашу активну громадянську позицію і впевнені, що творча уява, натхнення, сміливість і розум є гарантією розвитку і процвітання нашого міста і всієї України. Разом ми єдина і велика сім’я, яка прагне створити зручні й комфортні умови для свого життя.

У цей непростий для нас час, коли триває війна на сході країни, йде боротьба з пандемією коронавірусу,  нам так важливо бути єдиною, згуртованою громадою, мати різні думки і погляди, але вміти чути один одного, знаходити компроміси та досягати бажаних цілей.

В цей день особлива подяка працівникам:

комунальних підприємств, які продовжують працювати на належному рівні і безперебійно надають комунальні послуги;

медичних закладів, які в період карантину і реформ відважно продовжують нести варту по захисту здоров’я  мешканців громади;

освітніх закладів, які навчають і виховують дітей - майбутнє нашого міста і країни;

підприємств, установ і організацій, які забезпечують життєдіяльність та економічний розвиток Бобринця.

Так склалося, що напередодні свята вся Україна перейшла до «жовтої» зони епідемічної небезпеки. Тому, на жаль, ми не можемо відсвяткувати день міста з концертами та масовими гуляннями тощо. Здоров’я та безпека жителів громади завжди на першому місці.

Дорогі бобринчани!

Сьогодні, у День 254-ої річниці з дня заснування міста Бобринець, міська рада, її виконавчий комітет та депутатський корпус вітає всіх з Днем міста! Зичимо місту динамічного розвитку і процвітання, а усім мешканцям нашого славетного краю бажаємо міцного здоров’я, любові, достатку, сімейного тепла, щасливої долі й Божого благословення!

Нехай у кожній домівці панують мир і спокій, збуваються всі заповітні мрії та сподівання. Хай наше місто завжди розвивається, а серед його жителів панують спільна злагода, взаємна повага та щира довіра.

З днем народження, Бобринець!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь