Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Привітали працівників сфери торгівлі з професійним святом

Дата: 23.07.2021 11:24
Кількість переглядів: 983

Фото без опису

   Щорічно, в останню неділю липня, відзначається професійне свято - День працівників торгівлі, цього року - 25 липня 2021 року.

 З цієї нагоди, напередодні свята, заступник міського голови Валентин МУЗИКА, привітав працівників торгівлі з професійним святом.

  В сучасних складних економічних умовах торгівля залишається однією з найбільш рентабельних, найперспективніших та інвестиційно-приваблюючих галузей бізнесу. Завдяки розвитку торгівельної галузі збільшується економічний потенціал міста, області і держави та стає комфортнішим життя пересічних громадян.

 Щиро вітаю працівників торгівлі та бажаю міцного здоров’я, добробуту в сім’ях, вдячності від покупців за відмінне обслуговування. Нехай з кожним днем зміцнюється престиж обраної вами професії, успіх та щастя будуть вашими супутниками назавжди.

  Також Валентин Федорович, відповідно до розпорядження голови Кіровоградської обласної державної адміністрації від 13 липня 2021 року №141-к, нагородив Грамотою Кіровоградської обласної державної адміністрації ПУЛІКОВСЬКУ Людмилу Василівну - фізичну особу-підприємця, за сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток торгівлі в області та з нагоди професійного свята - Дня працівників торгівлі.     


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь