Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Нарада щодо благоустрою водних ресурсів та колодязів в Бобринецькій громаді

Дата: 24.05.2021 13:27
Кількість переглядів: 980

Фото без опису18 травня в відбулася зустріч-нарада міського голови Леоніда Кравченка, представників шкільного парламенту та комунальних служб міста з представниками ГО «Флора».

«Флора» була створена у 2000 році з метою формування екологічної свідомості молоді, захисту екологічних прав людини, підтримки та реалізації молодіжних екологічних проектів. Організація займається моніторингом екологічної ситуації, проводить вебінари, надає консультації щодо участі в грантових проектах.

На нараді було розглянуто питання водопостачання в Бобринецькій громаді. Зокрема члени наради створили план дій, який передбачає:

1. Обстеження колодязів на території міста Бобринець і сіл громади;

2. Наведення благоустрою біля колодязів;

3. Наведення благоустрою біля річки Бобринка та Сугоклея.

У Бобринці за підтримки молоді міста, громадських активістів, представники ГО «Флора» планують провести відбір проб води з основних джерел водозабору це - станція першого підйому, артезіанські свердловини на залізничні станції та мікрорайоні «Грицькова» з деяких криниць міста. Також візьмуть проби у колодязях Дібрівки, Коржевого, Шляхового.

Загалом, планується обстежити близько 9-10 точок водозабору, що дасть змогу проаналізувати загальний стан водоносних горизонтів і розробити план дій щодо належного водозабезпечення.

Міський голова Леонід Кравченко та виконавчий директор ГО «Флора» Людмила Шестакова домовилися про безкоштовне проведення аналізу в 9 точках водопостачання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь