Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Анжеліка вкотре неперевершена!

Дата: 28.03.2021 20:19
Кількість переглядів: 1184

Фото без описуГирьовий спорт в Україні давно зберігає національні традиції. Часто різноманітні масові святкування не обходяться без виступів гирьовиків. Проте, на жаль, ще не достатня популярність гир серед населення. Цей вид спорту не входить до багатьох програм з фізичного виховання як один з основних видів розвитку фізичних якостей. У той же час, систематичні заняття з гирями сприяють розвитку сили, загальної та силової витривалості, статичної витривалості м’язів тулуба, координації рухів; сприяють зростанню впевненості у своїх силах, вихованню таких морально-вольових якостей, як наполегливість, завзятість, витримка, цілеспрямованість, які є надзвичайно важливими.

Особливо вражає, коли успіхи у цьому, здавалося б, чоловічому виді спорту демонструють тендітні, стрункі та граційні жінки чи юнки.

Так, 26-27 березня 2021 року у м. Києві проходив Чемпіонат України з гирьового спорту.

Намєснік Анжеліка, вихованка тренера-викладача комунального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа» Бобринецької міської ради І.І. Намєсніка здобула 6 золотих медалей: 2 у двоборстві серед дорослих та юніорів, 2 в змаганнях довгим циклом, 2 у гвардійському ривку.

Вітаємо з Анжеліку з черговими перемогами! Бажаємо нових досягнень!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь