Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

ПОГІРШЕННЯ ПОГОДНИХ УМОВ

Дата: 12.02.2021 14:40
Кількість переглядів: 298

Фото без описуЗа інформацією обласного центру з гідрометеорології, 12 лютого по області очікуються складні погодні умови: значний сніг з переходом у мокрий сніг дощ. Хуртовини, замети, налипання мокрого снігу, ожеледь та ожеледиця. Пориви вітру. 13-14 лютого очікується значне зниження температури повітря.

 

З оголошенням штормового попередження – необхідно обмежити пересування, особливо на власному транспорті, створити удома необхідний запас продуктів (води, палива), виконати герметизацію житлових приміщень, що допоможе зберегти тепло і зменшить витрати палива. Особливу небезпеку снігові замети створюють для людей, захоплених у дорозі, далеко від людського житла.

Заметені снігом дороги, втрата видимості викликають повну дезорієнтацію на місцевості. Під час руху на автомобілі не варто намагатися подолати снігові замети, необхідно зупинитися, повністю закрити жалюзі машини, укрити двигун зі сторони радіатора. Якщо є можливість, автомобіль треба встановити двигуном у навітряну сторону. Періодично треба виходити із автомобіля, розгрібати сніг, щоб не опинитися похованим під снігом.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь