Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Чергове засідання виконавчого комітету Бобринецької міської ради

Дата: 27.01.2021 14:18
Кількість переглядів: 643

Фото без опису26 січня 2021 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету Бобринецької міської ради під головуванням першого заступника Бобринецького міського голови Валентина Музики.

Під час роботи виконавчого комітету було прийнято наступні рішення:

Про схвалення Програми підтримки та розвитку вторинної (стаціонарної)  медичної допомоги на період 2021 – 2023 роки на території Бобринецької міської територіальної громади, що надається Комунальним некомерційним підприємством «Бобринецька лікарня» Бобринецької міської ради.

Про Порядок складання, затвердження та контролю виконання фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Бобринецька лікарня» Бобринецької міської ради.

Про схвалення проекту рішення міської ради «Про внесення змін до Програми по наданню одноразової матеріальної допомоги мешканцям Бобринецької міської об’єднаної територіальної громади, які опинилися в складних життєвих обставинах, та учасникам антитерористичної операції, сім’ям загиблих учасників АТО на 2020-2021 роки», затвердженої рішенням міської ради від 24 грудня 2019 року № 2763» (у редакції рішення міської ради від 24 грудня 2020 року № 192).

Про схвалення внесення змін до «Програми розвитку фізичної культури і масового спорту на території Бобринецької міської об’єднаної територіальної громади на 2020 – 2022 роки» шляхом викладення її у новій редакції.

Про схвалення проекту рішення міської ради «Про внесення змін до додатку 1 до Програми підтримки місцевого самоврядування у Бобринецькій міській територіальній громаді на 2021 – 2023 роки».

Про затвердження Порядку видачі довідки про склад сім’ї.

Про затвердження інформаційних та технологічних карток адміністративних послуг, що надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» Бобринецької міської ради у новій редакції.

Про визначення місця проживання неповнолітніх та малолітніх дітей.

Про внесення змін до рішення від 03 вересня 2019 року № 161 «Про надання погодження щодо здійснення виїздної торгівлі на території Бобринецької об’єднаної територіальної громади.

Про дозвіл на встановлення арт-об’єкту.

Про встановлення дорожніх знаків «Обмеження максимальної швидкості», «Пагорб» та пристроїв примусового зниження швидкості руху.

Про дозвіл на видалення зелених насаджень на території м. Бобринець (за заявою Пастушенко С.Б.).

Та прийнято ряд рішень у сфері соціальної підтримки окремих категорій громадян.

Рішення виконавчого комітету оприлюднюються в установленому законодавством порядку на офіційному веб-сайті міської ради.

Секретар виконавчого комітету                                                               Артем ЛавріненкоФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь