Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Одноразова допомога для ФОПів

Дата: 15.12.2020 15:04
Кількість переглядів: 659

Фото без опису

З 14 грудня портал «Дія» почав приймати заявки від ФОП на отримання 8 тисяч одноразової допомоги від держави

Глава уряду нагадав, що наймані працівники та фізичні особи-підприємці, діяльність яких підпадає під заборону в період посиленого карантину в січні, можуть оформити заявку на отримання допомоги з 14 до 31 грудня.

Зробити це можна на порталі "Дія" в особистому кабінеті або через застосунок, обравши розділ «Послуги». Глава уряду також зауважив, що заповнення заяви займе не більше 5 хвилин, а гроші автоматично будуть зараховані на особистий гривневий рахунок після перевірки даних.

10 грудня Кабінет Міністрів затвердив Порядок надання одноразової компенсації підприємцям, які призупинять свою діяльність через карантинні заходи.

До цього, 7 грудня 2020 року Президент України Володимир Зеленський підписав Закон "Про соціальну підтримку застрахованих осіб та суб'єктів господарювання на період здійснення обмежувальних протиепідемічних заходів, запроваджених з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2" № 1071-ІХ, який передбачає надання одноразової матеріальної допомоги у розмірі 8 тис. грн найманим працівникам, які втратили частину заробітної платні внаслідок запровадження карантинних обмежень, та фізичним особам-підприємцям (ФОП), які втратили частину доходу внаслідок карантину.

Як отримати матеріальну допомогу ФОП у застосунку Дія?    https://www.youtube.com/watch?v=Sze4zJxEVYE

 

Начальник відділу «ЦНАП»

Н.Мельнікова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь