Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Центр надання адміністративних послуг Бобринецької міської ради запрошує

Дата: 17.11.2020 10:14
Кількість переглядів: 1007

Фото без опису

Шановні жителі громади та району!

Центр надання адміністративних послуг міської ради почав функціонувати  з 1 березня 2020 року. У нас ви можете здійснити державну реєстрацію житлового будинку чи земельної ділянки (в тому числі право оренди), зареєструвати фізичну особу-підприємця чи юридичну особу, подати відповідні зміни щодо них, здійснити реєстрацію свого місця проживання, подати заяву з відповідними документами щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою чи затвердження його, отримати ордер на видалення зелених насаджень чи дозвіл на виконання земельних робіт, присвоїти або змінити адресу об’єктам нерухомого майна, отримати довідки про реєстрацію місця проживання, довідку про членство в особистому селянському господарстві, тощо. Крім того, батьки новонародженої дитини можуть не тільки зареєструвати місце проживання свого немовляти, а й одночасно подати документи на отримання соціальної допомоги при народженні  дитини. На сьогодні є можливим подавати документи для призначення державної соціальної допомоги не тільки в  Управлінні соціального захисту населення Бобринецької районної державної адміністрації, а й через Центр.

 Звертаємо вашу увагу, що з квітня місяця ЦНАП міської ради з’явився в переліку на Публічній кадастровій карті України, тож можете замовляти на наш Центр витяг про  нормативно грошову оцінку або витяг з Державного земельного кадастру он-лайн або безпосередньо у ЦНАПі.

Наголошуємо на тому, що у нас можуть отримати послуги не тільки жителі громади, а й всього району (крім реєстрації місця проживання).  Чекаємо на Вас за адресою м.Бобринець, вул.Миколаївська, 51 А (колишнє приміщення Укрсоцбанку).

 

Начальник відділу «ЦНАП»

Н.Мельнікова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь