Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Привітали колектив управління соціального захисту населення Бобринецької районної державної адміністрації з професійним святом!

Дата: 06.11.2020 11:36
Кількість переглядів: 1048

Фото без описуЗ нагоди професійного свята – Дня працівника соціальної сфери від імені міської ради, депутатського корпусу, виконавчого комітету заступник з соціально-гуманітарних питань Наталія Яворська привітала зі святом та нагородила грамотою Бобринецької міської ради за відповідальне ставлення до виконання посадових обов’язків, високий професіоналізм, заслуги в реалізації соціальної політики у галузі соціального захисту, активну життєву позицію, впровадження інноваційних методів при наданні соціальних послуг населенню колектив управління соціального захисту населення Бобринецької районної державної адміністрації.

Хай невичерпною буде чиста криниця ваших душ, а заслужена шана додасть сил і наснаги на нові здобутки у справі, яка перетворилася на вашу нелегку, але щасливу долю.

Щиросердно бажаємо вам, вашим родинам міцного здоров’я, щастя, благополуччя та невичерпної життєвої енергії!Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь