Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Відзначення захисників Вітчизни

Дата: 13.10.2020 14:24
Кількість переглядів: 1383

Фото без опису13 жовтня  напередодні Дня захисника України, дня Українського козацтва та  свята Покрови Пресвятої Богородиці  відбулося відзначення тих,  хто носить військову форму, хто в душі відчуває себе козаком, захисником і просто справжнім Українцем.

Мужність і героїзм, доблесть і слава, відвага і честь - саме ті чесноти, на яких базується вся багатовікова історія нашої України. На долю захисників усіх поколінь випало багато випробувань, однак вони завжди долали їх з гідністю.

В цей урочистий день ми вшановуємо всіх, хто причетний до високого звання захисника Вітчизни. Відповідно до розпорядження голови Кіровоградської обласної ради від 08  жовтня 2020 року № 323-гр/262-к за особисту мужність героїзм, виявлені під час захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України та з нагоди Дня захисника України міський голова Валерій Сніжко нагородив відзнакою Кіровоградської області «За мужність і відвагу»:

 

КОРЖА

Станіслава Григоровича

 

  • учасника бойових дій, рядового, військовослужбовця Бобринецького районного військовослужбовця Бобринецького районного військового комісаріату Кіровоградської області.

 

ПАВЛИШАКА

Віктора Олександровича

  • учасника бойових дій, молодшого сержанта, військовослужбовця Бобринецького районного військовослужбовця Бобринецького районного військового комісаріату Кіровоградської області.
  •  

 

Відповідно до розпорядження голови Кіровоградської обласної ради від 06 жовтня 2020 року № 319-гр, за особисту мужність і самовідданість виявлені під час виконання службових обов'язків, вагомий внесок у відродження боєздатності Збройних Сил України Валерій Вадимович  вручив Подяку Кіровоградської обласної ради та подарунок:

  

ХАНДИСУ

Юрію Степановичу        

 -    начальнику Бобринецького

  відділення поліції Новоукраїнського відділу поліції головного управління Національної поліції Кіровоградській області                       

 

 

Відповідно до розпорядження голови Кіровоградської обласної ради від 06 жовтня 2020 року № 319-гр, за заслуги в забезпеченні соціального та економічного розвитку Бобринецької міської об’єднаної територіальної громади, здійснення ефективної діяльності, високу професійну майстерність вручили Почесну грамоту Кіровоградської обласної ради:

 

СНІЖКУ

Валерію Вадимовичу

  • Бобриннецькому міському голові, ;

 

 

 

Міський голова  нагородив грамотою Бобринецької міської ради за наполегливість, самовідданість, зразкове виконання посадових обов’язків, високий професіоналізм т вручив подарунок:

ЛОГВІНЕНКУ

Михайлу Васильовичу

 

  • старшому дільничному офіцеру поліції сектору превенції Бобринецького відділення поліції Новоукраїнського відділу поліції головного управління Національної поліції Кіровоградській області.

 

ВИСОЦЬКОМУ

Валентину Івановичу          

  • першому заступнику міського голови;

 

ГОРДУБЕЮ

Андрію Георгійовичу

 

  • водію комунальної установи «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Бобринецької міської ради;

 

ГОРЕЦЬКОМУ

Івану Яковичу

 

  • головному спеціалісту апарату міської ради;

 

Також оголосили подяку подяку Бобринецької міської ради за мужність і самовідданість виявлені під час виконання службових обов'язків, активну життєву позицію, патріотичне виховання молоді:

 

ЗАТЬОРІ Володимиру Сергійовичу - учаснику антитерористичної операції;

ЛАСКОВУ Анатолію Анатолійовичу - учаснику антитерористичної операції;

ЛЕБЕДКУ Івану Юрійовичу - учаснику антитерористичної операції;

ТРЕМБИЧУ Сергію Костянтиновичу - учаснику антитерористичної операції.

 

Священною є пам'ять про тих, хто їх виборюючи перемогу  сплатив найдорожчою ціною. Делегація на чолі з міським головою Валерієм Сніжком  поклала квіти до меморіалу загиблим воїнам АТО, що знаходиться на території Свято-Миколаївської  церкви та хвилиною мовчання вшанували тих, хто заплатив життям за збереження цілісності і незалежності нашої землі.

За вікову історію української народності наша земля не один раз закликала своїх синів стати на її захист. І ніколи ці заклики до оборони рідного краю не залишилися непочутими.

Мільйони людей вірять, що небо нашої України-матері буде мирним, адже його оберігають славні воїни, їм довіряють найдорожче, найсвітліше – оберігати мир!Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь