Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

В Дібрівському сільському клубі нарешті стало тепло

Дата: 18.01.2017 16:39
Кількість переглядів: 872

Фото без опису

Протягом  2016 року в Дібрівському сільському клубі  проведено заходи,  в яких активну участь приймали жителі села.   Для того, щоб жителі громади мали  змогу розважатися і культурно збагачуватися в теплих  умовах Валерій Вадимович подбав про придбання та встановлення  пічі Булер’янаRud Максі потужністю 56 кВт, вартістю 10470 грн.

Обігрів клубу є вкрай важливим питанням, адже його діяльність  спрямована  на  покращення   роботи   та якості  підготовки  і  проведення  культурно-масових  заходів,  з  метою  забезпечення  духовного розвитку і  змістовного  дозвілля  громадян,  естетичного виховання молоді,  збереження культурної  спадщини, підвищення  рівня  культури  населення  села.

Після тривалого дослідження питання опалення клубу, було вирішено встановити саме піч Булер’яна. Адже це піч, що працює на твердому паливі та призначена для опалення будь-яких приміщень житлових і виробничих. Працює досить просто - за принципом газогенератора, тобто тліючого горіння. Конструкція Булер'ян така, що він сам за рахунок конвекції дуже сильно і рівномірно перемішує повітря по всьому об'єму. Знизу він засмоктує в свої труби, які оперізують топку, холодне повітря, а зверху викидає вже повітря, нагріте до 60-80 ° С. У той же час температура самої поверхні печі залишається відносно низькою, вона, на відміну від печей типу «буржуйки», ніколи не розжарюється.

Відтак, після встановлення печі клуб став місцем для комфортного дозвілля мешканців с. Дібрівки та громади. Адже, незалежно від місця проживання, для краян необхідно створювати комфортні умови життя. Таким є  основне завдання міського голови та органів місцевого самоврядування.

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь