Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Відбулася зустріч з питань організації Дня міста

Дата: 08.09.2016 16:34
Кількість переглядів: 1061

Фото без опису

07 Вересня заступник міського голови з соціально-гуманітарних питань Кривошея Л.П.  провела зустріч з питань організації  святкування 249-ї річниці заснування міста. На зустріч були запрошені представники  міських шкіл та ДНЗ, Бобринецького технікуму БНАУ, ПТУ №32, Бобринецької ЦРЛ, КЛЗ «ЦПМСД Бобринецького району», ПАТ «Сільгосптехніка», Бобринецького УЕГГ, Бобринецького РДА, Бобринецького районного відділу поліції та ДПРЧ-24. Людмила Петрівна ознайомила присутніх з планом заходів які будуть проводитися до  249-ї річниці Дня міста.

 

 

 

17- 18 вересня

О 11:00 відбудеться відкритий кубок міста з мотокросу, на який буде організовано підвіз міським автобусом.

 

23 вересня

Святковий ярмарок,  на якому буде представлена продукція різних підприємств та сільгоспвиробників за цінами виробника. Бажаючі матимуть змогу почастуватися українськими варениками.

 

24 вересня

06.30 до 12:00 - виставка-ярмарок декоративних птахів на Соборній площі

З 10:00 до 12:00 Святкова хода та покладання квітів до пам’ятників та меморіальних дощок.

Виставка: «Талантами квітне Бобринецький край» у парку                                       ім. Кропивницького. В якій матимуть змогу представити багатство талантів Бобринеччини навчальні та медичні заклади, підприємства, організації,  небайдужі жителі,  художники, майстри та скульптори нашої громади.

У цей час з 10:00  на території СК «Олімпієць» проводитимуться спортивні змагання «Шкіряний м’яч» в честь пам’яті Куценка А.Г. та територіальний кубок міста. Вперше в нашому місті будуть проводитися «Богатирські ігри». Також всі присутні матимуть змогу послухати кавер проект вітчизняного року «Anatomy of elements» з міста Кропивницький.

 

25 вересня

Відбудуться урочистості: вітання міським головою Сніжком В.В., нагородження  з нагоди Дня  міста та вручення нагород переможців конкурсу «Двір зразкового порядку 2016» по мікрорайонам міста та громади. Продовжить святкування Дня міста концертна програма та дискотека з світловими ефектами.

 

Тож закликаємо жителів міста та громади прийняти активну участь у заходах та навести належний санітарний стан відведеної їм території.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь