Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

З нагоди свята привітали ветерана партизанського руху

Дата: 22.09.2016 16:32
Кількість переглядів: 995

Фото без опису

Свято партизанської слави встановлено в Україні «…на підтримку ініціативи ветеранів війни та з метою всенародного вшанування подвигу партизанів і підпільників у період війни з нацизмом у Європі 1941-1945 років, увічнення їхньої пам’яті…».

Це – державне визнання внеску народних месників у велику Перемогу над нацизмом, відновлення історичної справедливості щодо масової участі українського народу у визвольній боротьбі проти ворожої навали.Свято покликане висловити всенародну повагу до всіх захисників Батьківщини, які в роки Другої світової війни боролися за свободу і мир в глибокому тилу. Партизани нерідко працювали в оточенні ворожих військ, при цьому не шкодуючи власного життя і не знаючи страху.

З нагоди відзначення Дня партизанської слави, за дорученням міського голови Сніжка В.В.  перший заступник міського голови Висоцький В.І., заступником міського голови з соціально гуманітарних питань Кривошеєю Л.П. і головою міської ветеранської організації  Тофан Р.І. волонтер Якубенко Л.П. з привітаннями та подарунками завітали до Лосінець О. А.  1924 року народження, що входила до складу партизанського загону з самого початку війни.  Ольга Агафонівна  була дуже вдячна гостям за візит та висловила слова щирої вдячності  за подарунки

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь