Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Навчальний візит до Бобринецької міської ОТГ представників потенційних ОТГ Кіровоградської області

Дата: 29.09.2017 16:29
Кількість переглядів: 810

Фото без опису

29 вересня відбувся начальний візит до нашої громади представників потенційних ОТГ Кіровоградської області в рамках програми «Маршрути успіхів».   Метою візиту гостей до нашої громади була тема : «Порядок отримання та використання коштів субвенції на розвиток інфраструктури».

У ході заходу міський голова Валерій Сніжко  ознайомив делегатів з основними напрямками діяльності об’єднаної територіальної громади, з діяльністю комунальних підприємств громади. Особливий інтерес у представників  потенційних громад викликав процес створення та функціонування  відділу освіти та територіального центру Бобринецької міської ради.  Валерій Вадимович  разом з начальником відділу бухгалтерського обліку - головним бухгалтером фінансового управління Іриною Мельніковою  на прикладі нашої ОТГ розповіли про порядок отримання та використання коштів субвенції на розвиток інфраструктури.

Під час ознайомчої екскурсії по місту гості  відвідали  баскетбольний майданчик, який є результатом співпраці міської ради та проекту «DOBRE» та об'єкти, ремонт яких виконується з залученням коштів субвенції. 

Під час засідання круглого столу присутні обговорили питання щодо позитивних та негативних наслідків об’єднання громад, що спіткають громади на шляху децентралізації.

Наостанок гості подякували міському голові Валерію Сніжку за гостинний прийом та вичерпні відповіді на питання.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь