Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Молодіжний форум «DOBRE DIY»

Дата: 20.06.2017 16:04
Кількість переглядів: 1123

Фото без опису

9-10 червня представники молоді від нашої громади: Наталія Короп, Лілія Сопільняк, Ольга Васільєва, Катерина Крецо та Ольга Новікова відвідали місто Миколаїв, де проходив форум  «DOBREDIY» для представників декількох областей.

Молодіжний форум DOBRE ДІЙ — це новий формат роботи з представниками об’єднаних територіальних громад, що підтримуються програмою DOBRE. Ця програмна ініціатива покликана не лише підвищити знання та навички, а відтак і спроможність молоді, а й підтримати їх ідеї, які комплексно будуть направлені на підтримку стратегій розвитку обраних громад.Форум спрямований на співпрацю саме з молоддю громад, як зазначив директор програми USAID DOBRE  Беррі Рід: «"Молоді люди мають безліч ідей та енергії, але не завжди є залученими до процесу прийняття рішень на місцях. Ми хочемо допомогти змінити цю ситуацію та розширити можливості молоді, особливо в процесах реформ та розвитку громад".

Повернувшись у свою громаду, молода ініціативна команда проаналізувала всю інформацію та вправи, що були опрацьовані протягом форуму у Миколаєві і провели 19 червня сесію з молоддю громади. На зборах обговорили проблеми і пріоритети молоді, а також молодіжних ініціатив, які були б корисними для громади.

В результаті були запропоновані ідеї проектів, які актуальні саме для молоді і спрямовані на розвиток громади. Попереду ще зустрічі,  в ході яких молоді, ініціативні мешканці громади будуть створювати проект,  що дасть змогу реалізуватися в майбутньому.Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь