Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Прорив водогону ліквідовано

Дата: 17.01.2017 16:04
Кількість переглядів: 792

Фото без опису

Проблема застарілої системи водопостачання по місту час від часу нагадує про себе, а особливо коли тиск ззовні від замерлого ґрунту на систему збільшився. Так 16 січня жителі міста на певний час залишилися без водопостачання, причиною цього став прорив магістрального водогону на перехресті вулиць Незалежності та Шевченка. Про тимчасові незручності пов’язані з ремонтно-відновлювальними роботами людей попередили заздалегідь, аби ті запаслися водою.

Працівникам КП «Міськводоканал»  незважаючи на мороз, сніг та ускладнені умови доступу, щоб дістатися до місця прориву трубопроводу довелося демонтувати частину відбійника  встановленого на розі вулиць.

Доступ до місця прориву був ускладнений встановленим на розі вулиць відбійником, тож його частину довелося демонтувати. Працівники КП «Міськводоканал» незважаючи на мороз, працюючи по коліна в холодній воді та багнюці ліквідували аварію на водогоні.

КП «Міськводоканал»Бобринецької міської ради робить все можливе для безперебійного та якісного водопостачання у місті. Коли на дворі мороз та більшість мешканців не залишають теплих приміщень, працівники комунального підприємства «Міськводоканал» в непростих умовах не шкодуючи зусиль   вирішують проблеми з водопостачанням до міста.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь