Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Початок нового партнерства: перші досягнення

Дата: 29.07.2020 16:40
Кількість переглядів: 572

 «U-LEAD з Європою» є міжнародною програмою, яка фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією. Програма робить внесок у створення багаторівневої системи управління, яка є прозорою, підзвітною та реагує на потреби громадян.

Однією з цілей Програми є розширення можливостей об'єднаних громад та малих міст для надання високоякісних адміністративних послуг громадянам. Програма, спрямована на підтримку місцевого управління, доступності та якості державних послуг через модернізацію та створення до 600 належних Центрів надання адміністративних послуг (ЦНАП), впроваджується до квітня 2020 року. 26 належних ЦНАП вже створено в рамках Початкової Фази, Фаза Впровадження реалізується у чотири раунди до 150 громад у кожному.

5 березня 2019 року у м.Києві відбулася конференція на тему: «Початок нового партнерства:перші досягнення та церемонія підписання Меморандумів», в якій взяли участь перший заступник міського голови Висоцький В.І. та начальник відділу реєстрації Мельнікова Н.В.

Понад 400 лідерів громад та фахівців сфери з надання адмінпослуг, включно з очільниками 210 громад-партнерів U-LEAD з усієї України, представниками Уряду України та міжнародними партнерами, взяли  участь у конференції з нагоди фактичного початку реалізації Фази Впровадження по покращенню надання якості адміністративних послуг для населення

Під час наймасштабнішої події в сфері надання адмінпослуг в Україні відбулася урочиста церемонія підписання Меморандумів про співробітництво між виконавцями та громадами, презентація перших результатів Фази Впровадження та планів по створенню в Україні до 600 належних високоефективних Центрів надання адміністративних послуг в об’єднаних громадах та малих містах України.

Щоб розпочати роботу зі 112 громадами першого раунду, Виконавці  підписали Меморандуми про співробітництво з громадами. З цієї нагоди відбулася  офіційна церемонія підписання Меморандумів.  Бобринецька ОТГ є учасником ІІ раунду Програми U-LEAD з Європою Фази впровадження по покращенню надання якості адміністративних послуг для населення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь