Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Мандрівний кінотеатр вирушив у літню мандрівку

Дата: 28.07.2020 10:45
Кількість переглядів: 920

Фото без опису24 липня, за сприяння міського голови Валерія Сніжка та міської ради, отримавши дозвіл комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, відбувся перший кіновечір цього літа мандрівного кінотеатру «Кіно там, де ти».

Діяльність кінотеатру під відкритим небом розпочалася з 2018 року, коли команда ГО «Центр територіального успіху» отримала гранд у конкурсі проектів “Місцеві ініціативи для розвитку громад” в рамках проекту «Голос громади в місцевому самоврядуванні» за підтримки Програми USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE). З тих пір кінотеатр є невід’ємною частиною Бобринецької громади. У нього є свої прихильники і прихильниці. Заходи мають свої родзинки та завжди тематичні.

Цього разу мова йшла про важливий і актуальний інструмент співпраці влади і громади – бюджет участі. Для авторів і авторок конкурсу громадський бюджет 2020 кіновечір став можливістю розказати про ті ініціативи, за які 27 липня вже почалося голосування.

Були інформаційні меседжі про проєкти, була цікава комедія, посмішки, дружні бесіди і, звичайно ж, обговорювалися плани на майбутнє.

Так, наступними темами зустрічей у кінотеатрі просто неба будуть: напрацювання Університету срібного віку, гендерного ресурсного центру, громадський бюджет і його переваги, успішні історії місцевих майстринь, протидія домашньому насильству та торгівлі людьми і багато інших важливих і водночас цікавих тем.

Тому долучайтеся до роботи пересувного кінотеатру. Кінопокази відбудуться в центрі, мікрорайонах міста, і у селах громади, щоб бути разом з тими, хто хоче і відпочити, і поспілкуватися, і знайти відповіді на гострі питання.Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь