Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Всеукраїнський конкурс  дитячого читання «Книгоманія 2020»

Дата: 06.03.2020 08:29
Кількість переглядів: 572

Фото без описуБібліотекарями Рибак Ларисою та Франчук Наталією Бобринецької громади 5 березня 2020 року  провели  другий  етап щорічного Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Книгоманія». Головною метою конкурсу є популяризація культури читання серед дітей; виховання нового покоління: успішних молодих людей, з розвинутими комунікативними навичками, критичним мисленням, соціалізованих та самореалізованих завдяки читанню, які прагнуть розвиватися та покращувати суспільство.

Цього року в конкурсі приймали учні 6 – 7 класів. Учні змагалися за звання найкращих читачів своєї громади. Але однією з головних умов конкурсу залишалося читання дітьми літератури з позашкільної програми, ведення читацьких щоденників та представлення на усіх етапах улюбленої книжки, яку можна порекомендувати своїм ровесникам.

На конкурсі «Книгоманії» учасники конкурсу продемонстрували ерудицію та знання літератури у  різних  конкурсних змаганнях: «Кращий знавець літератури», «Моя улюблена книга», тощо., а також мали можливість отримати додаткові бали за пости в соцмережах, в якому учасник ділився враженнями від прочитаної книги. На усіх учасників другого етапу конкурсу чекали  нагороди, подарунки та приємні сюрпризи.

Також була проведена презентація подарованих Національним Демократичним Інститутом та представництвом фонду ім. Гайнгріха Бьолля книжок двотомника «Це зробила вона» та «Це теж зробила вона». 

Журі: Тарасенко Оксана, Щіченко Наталя та Туренко Надія -  визначили переможця ним стала  учениця 7 класу Фіщук Анастасія, яка отримала диплом «Суперчитач громади 2020» та візьме участь у третьому турі дитячого читання «Книгоманія», що проходитиме у м.Кропивницький.

Захід пройшов у гарній святковій атмосфері. Вітаємо всіх учасників конкурсу та суперчитача громади 2020.  Окрема подяка за музичний супровід заходу  Солодкій Тетяні та наставникам дітей – вчителям та бібліотекарям.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь