Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

ВШАНУВАЛИ ПАМ’ЯТЬ ГЕРОЇВ

Дата: 21.02.2020 11:21
Кількість переглядів: 407

Фото без опису

20 лютого наш народ вшановує пам’ять Небесної сотні - справжніх героїв, які змінили хід історії нашої країни, віддали свої життя під час Революції гідності, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права                             і свободи людей, європейське майбутнє України. Імена всіх 106 загиблих назавжди залишаться в серцях кожного українця.

З метою увічнення пам'яті Героїв Небесної сотні, вшанування подвигу учасників Революції гідності та виховання в учнів почуття патріотизму                        і гордості за свою державу в закладах освіти міста проведено цикл заходів.                   За участі військовослужбовців проведені меморіальні та урочисті заходи, бесіди про масові акції громадянського протесту в Україні, що пройшли                      в листопаді 2013-лютому 2014 років.

У школах пройшли уроки-реквієми, лінійки-реквієми «Ніколи не забудьмо про Майдан!», лінійки пам’яті «Герої Небесної Сотні»; виховні години «20 лютого – День Героїв Небесної Сотні»; уроки мужності «Гідності хай промінь не згасає»; «Ваш світлий подвиг незабутній»; уроки Пам’яті «Хто вмирає в боротьбі, у серцях живе навіки», години спілкування «Герої            не вмирають, тільки йдуть…»; виховні години «Усіх згадаймо поіменно», «Герої не вмирають. Небесна Сотня в вирій полетіла..», «Небесна Сотня ангелів»; тематичні класні години «Уже ніхто не знищить Україну, в тобі,                      в мені, у кожному із нас»; інформаційні хвилини: «Біль України», «Слава Небесній Сотні», «Віктор Чміленко: знати та пам’ятати».

Проведені змістовні усні журнали: «Вони вмерли за кожного з нас», «Майдан змінив кожного українця», «Небесна Сотня в вирій відлетіла…»;

У шкільних бібліотеках підготовлено тематичні виставки художньої літератури, інформаційні стенди, документальні та фотовиставки, експозиції дитячих робіт.

Не залишили нікого байдужим літературно-музичні композиції, перегляд та обговорення документальних фільмів «Сильніше, ніж зброя»;  «Чміль».

Відбулося покладання квітів до пам’ятних дошок героям: Віктору Чміленку та учасникам АТО; вшанування хвилиною мовчання учасників Революції Гідності та Героїв Небесної Сотні

День вшанування подвигу учасників Революції гідності та звеличення пам’яті Героїв Небесної сотні для школярів став справжнім уроком сили духу і стійкості українського народу.Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь