Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

В Бобринецькій ОТГ презентували реалізовані проекти

Дата: 17.01.2020 11:30
Кількість переглядів: 1823

Фото без опису15 січня 2020 року, у Бобринецькій міській об’єднаній громаді презентували завершені проекти, які реалізовані завдяки співпраці з Програмою Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE).

Міський голова Валерій Сніжко, директор Програми USAID DOBRE Беррі Рід, регіональний менеджер Програми DOBRE Андрій Нагорний, програмні спеціалістки Програми DOBRE Вікторія Зубкова , Олена Радул та представники об’єднаної громади відвідали об’єкти торгово-ярмарковий простір  та капітально відремонтований зал засідань громади.

Торгово-ярмарковий простір створений та впроваджений з метою посилення місцевого економічного розвитку, передбачає створення умов для реалізації продукції місцевого виробника та підтримку підприємців. У рамках проекту Програма DOBRE закупила 6 дерев’яних будиночків, які розміщені у центральному парку, та генератор для їх освітлення у вечірні години. Зі свого боку, Бобринецька громада планує збудувати у парку громадську вбиральню.

Ще один проект «Реконструкція залу засідань громади», який забезпечить ефективну роботу під час засідань депутатського корпусу, та комфортне проведення тренінгів і різноманітних заходів для мешканців громади. Програма DOBRE надала підтримку ОТГ у придбанні будівельних матеріалів, мультимедійного  обладнання та меблів, а Бобринецька громада здійснила ремонт приміщення.

Керівник Програми DOBRE Беррі Рід відвідав Бобринецьку гімназію №1, де ознайомився із проектом із сортування сміття, побачив роботу слухачів гендерноресурсного центру та студентів Університету срібного віку при територіальному центрі Бобринецької місіської ради, брав участь в обговоренні гендерних питань та перегляді роликів мандрівного кінотеатру громади у місцевому училищі, познайомився із вихованцями Центру дитячої та юнацької творчості, приміщення якого відремонтовано. Окрім того, Беррі Рід побував на станції очистки води та ознайомився з ходом реалізації спільного проекту щодо поліпшення якості питної води у громаді.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь