Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

В місті встановлено систему відео спостереження

Дата: 03.12.2019 11:21
Кількість переглядів: 1781

Фото без описуВеликою проблемою нашої громади є вандалізм і банальна неповага до чужого майна та роботи. Результати нічних розваг вандалів – це потрощені урни і лавки,  понівечені дорожні знаки, вирвані квіти та купи пляшок на місцях «посиденьок». Тотальне ігнорування правил дорожнього руху також є великою  проблемою, яка часто призводить до жахливих наслідків.  

Міською радою було розроблено програма «Безпечне місто» в рамках якої передбачається встановлення системи відеоспостереження в  місті. Ця система дозволить швидко реагувати на події пов’язані з  життєдіяльністю міста: починаючи з нагляду за благоустроєм і закінчуючи виявленням правопорушень.  Особливу увагу було приділено саме розташуванню камер, консультуючись з працівниками відділу поліції було визначено місця для монтажу системи. Камери встановлено в місцях масового скупчення людей, біля навчальних закладі, вїздах-виїздах з міста та перехрестях. Велике значення, під час реалізації проекту мала також якість камер, вони здатні розпізнавати номери транспортних засобів, вести відео зйомку у цілковитій темряві та передавати всі дані в режимі он-лайн на сервер, де відео зберігається певний проміжок часу. Також ведеться пряма трансляція з камер на монітор розташований у відділі поліції.

Сьогодні по місту встановлено 21 камера відео спостереження та ця мереже буде розширюватися. Система відеоспостереження повинна допомогти  у фіксації  порушень правил  громадського порядку, благоустрою та правил дорожнього руху, що значно полегшить роботу правоохороних органів по виявленню правопорушників. Адже навіть працюючи у тестовому режимі камери вже допомогли виявити кілька правопорушень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь