Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Вітання приймали освітяни

Дата: 09.10.2019 10:30
Кількість переглядів: 888

Фото без описуПонад 200 педагогів – вихователів, учителів, тренерів-викладачів, керівників гуртків,  методистів працюють у закладах освіти міста.

3 жовтня  з нагоди професійного свята працівників освіти, яке традиційно відзначають у першу неділю жовтня, в районному Будинку культури  відбулися урочистості.

Педагогів міста з Днем працівника освіти привітав міський голова Валерій Сніжко. Він відзначив, що міська рада одним із пріоритетних завдань своєї діяльності вбачає турботу про розвиток освіти у місті, забезпечення належних умов для учасників освітнього процесу – педагогічних працівників і школярів та вихованців. Валерій Вадимович висловив глибоку вдячність педагогічним працівникам за їх невтомну щоденну працю, побажав професійного росту, міцного здоров'я, успішного здійснення всіх планів і задумів та не зупинятися на досягнутому. Під бурхливі оплески він вручив кращим педагогам відзнаки міської ради.

З вітальним словом до педагогів звернулася начальник відділу освіти, молоді та спорту Вікторія Літвінова. Вона висловила інтелектуальній еліті, завдяки якій місто посіло почесне І місце у загальному рейтингу територій області в галузі «Освіта», глибоку шану і вдячність і побажала невпинного руху вперед, невичерпної творчої енергії,  успішного здійснення всіх планів і задумів, креативності, щирої поваги від людей.

Щирі вітання і побажання  міцного здоров’я,  творчих успіхів висловила голова районної організації профспілки працівників освіти і науки Лариса Цесарська.

Вікторія Петрівна і Лариса Наумівна вручили педагогічним працівникам почесні нагороди: Почесні грамоти Міністерства освіти і науки та управління освіти, науки, молоді та спорту облдержадміністрації,  відзнаки відділу освіти, молоді та спорту і районної організації профспілки.

Юні таланти – вихованці КЗ «Центр дитячої та юнацької творчості» - порадували освітян святковим концертом.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь