Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

У добру путь, випускники!

Дата: 26.06.2019 17:32
Кількість переглядів: 464

Фото без опису25 та 26 червня Бобринецька громада зібралась разом дружньою родиною учнів, учителів, батьків та гостей, з нагоди особливого свята, що лежить на межі дитинства та дорослого життя. Свята, в якому переплелись радість і смуток, спогади і мрії, дитинство і юність. У безмежний світ дорослого життя вирушили випускники міських шкіл, які 11 років мандрували шкільними світами пізнання.

Червень 2019 року запам’ятається одинадцятикласникам Комунальних закладів «Навчально-виховний комплекс «Гімназія – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1» та «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №5» міської ради важливою подією в їхньому житті: це прощання зі шкільними стінами, вчителями, однокласниками. А для педагогів – це ще одна перегорнута сторінка книги шкільного життя.

Урочисте вручення свідоцтв, вітальні слова міського голови Сніжка В.В., директорів Карпука В.В. та Богданової А.Є., класних керівників, вчителів, батьків – всі ці хвилюючі моменти промайнули, як одна мить.

Бажаємо усім випускникам щастя й успіхів у подальшому житті, завжди йти за своєю мрією і досягати нових висот!Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь