Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Позачергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Дата: 03.06.2019 16:56
Кількість переглядів: 1163

Фото без опису

3 червня в Бобринецькій ОТГ відбулось позачергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Основне  питання яке розглядалось, це подолання наслідків завданих стихією, яка пройшла 1 червня 2019 року на території громади. На засіданні  були присутні члени міської комісії ТЕБ та НС, запрошені керівники служб району. Комісію вів голова міської ради Сніжко В.В., який ознайомив присутніх з наявною інформацією про наслідки негоди, про спричинені збитки та про роботи які проводяться по їх ліквідації. Було заслухано членів комісії та керівників служб району про наявну в них інформацію та про проведення робіт з ліквідації наслідків. Для більш детальної  інформації по наслідкам стихії було створено мобільну групу, задача якої обстеження всієї території громади, фіксування всіх випадків завданих негодою  та зустрічі з постраждалим населенням.

Керівникам служб району надані доручення по ліквідації надзвичайних ситуацій на території ОТГ, що входить до їх повноважень та надання інформації міському голові про проведені заходи.

О 12.30 годині відбулося районне засідання надзвичайної комісії під головуванням першого заступника ОДА Коваленко С.П. та начальниками департаментів ОДА в якому прийняли участь перший заступник міського голови Висоцький В.І. та головний спеціаліст відділу ЖКГ, охорони праці та цивільного захисту Солодчук Б.А., де з ключових питань було :

  • Дороги
  • Ставки
  • Колодязі
  • Городина
  • Худоба , птиця
  • С/г посіви
     

На нараді наголошено, щоб населення зверталося до ОМС згідно заяв про пошкодження стихійним лихом де відповідними органами буде складено акт обстеження згідно норм чинного законодавства та  розглянуто на комісії щодо компенсації. Також обговорювалося транспортне сполучення, греблі ставків та колодязі масового забору питної води. Вирішено в індивідуальному порядку здійснити обстеження по кожній території та скласти відповідні акти, по колодязям забрати  зразки води щодо придатності до вживання.

Сергій Петрович доручив керівникам  установ    слідкувати за даною ситуацією та  невідкладно реагувати, щоб населення громади якомога менше відчували  незручності спричинені негодою.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь