Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

ПЕРШИЙ ВИПУСКНИЙ «Прощавай, садок дитячий!»

Дата: 31.05.2019 10:59
Кількість переглядів: 896

Фото без опису29 травня 2019 року гостей  зустріла святково прикрашена зала Бобринецького дошкільного навчального закладу №2«РОМАШКА». Скрізь можна було побачити безліч квітів та повітряних кульок. А найголовніше — випускники- чарівні дівчатка у вишуканих сукнях, елегантні хлопчики, схвильовані батьки та вихователі. На обличчях дітей – усмішки. Вони так чекали та готувались до цього дня, чи не найвидатнішої події у їхньому житті.

27 дошкільників з своїми мріями і уподобаннями, які вміють читати і рахувати, співати і танцювати, дружити і допомагати залишили стіни рідного садочка. Діти подарували батькам, працівникам садочка, гостям святковий настрій. Звучало багато пісень про садочок та майбутні перші шкільні роки. Дуже сподобався присутнім стильний  танок у виконанні дівчаток-випускниць із їхніми мамами та татусями.

Випускників вітали адміністрація дошкільного закладу, молодші вихованці, батьки.

На згадку про садочок випускники отримали дипломи від завідувача Потьомки Світлани Георгіївни та подарунки.

Випускний бал пройшов цікаво і весело. Яскраве підтвердження того – бурхливі емоції всіх його учасників. Сподіваємося, що незабутнє враження від свята залишаться у наших випускників на все життя! Незабаром для наших випускників продзвенить перший шкільний дзвінок. Позаду залишилися дні, наповнені цікавими подорожами у світ непізнаного, нерозгаданого; дивовижні відкриття, які допомагали нашим дітям кожен день, крок за кроком, пізнавати навколишній світ, і себе самого в ньому. Попереду непроста дорога у світ шкільного життя

Хай щастить вам наші любі діти!!!Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь