Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Мандрівний кінотеатр Бобринецької ОТГ в дитячому садочку «Сонечко»

Дата: 14.03.2019 17:21
Кількість переглядів: 1275

Наш мандрівний кінотеатр розпочав свою мандрівку! І першими глядачами стали вихованці дитячого садочка «Сонечко». Хлопчики і дівчатка переглянули мультиплікаційний фільм «Правила та безпека дорожнього руху», поспілкувалися з представниками патрульної поліції та членкинями громадської організації «Центр територіального успіху». Діти мали нагоду пригадати важливі правила дорожнього руху, побувати у патрульному автомобілі. 

Нова апаратура, яку Бобринецька громада отримала завдяки реалізованому проекту за підтримки конкурсу грантів «Місцеві ініціативи для розвитку громади», який проводився спілкою «Громадські ініціативи України» в рамках проекту «Голос громади в місцевому самоврядуванні» програми USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE). Спілка «Громадські ініціативи України» є регіональним партнером програми USAID DOBRE в Кіровоградській області. Програма спрямована на посилення місцевого самоврядування та створення кращих умов для розвитку громади, підвищення рівня залученості громадян до ухвалення рішень та забезпечення підзвітності та прозорості в громадському управлінні. дозволить урізноманітнити дозвілля дітей, молоді та людей старшого віку у нашій громаді.

До показу вже готується художній фільм та планується проведення майстер-класу зі створення відеороликів до яких залучаються волонтери. Ідея створення мандрівного кінотеатру об’єднує навколо себе активних небайдужих людей, які мають бажання та хист допомагати у роботі проекту. Тож, головне – рухатися вперед, і ми це упевнено робимо разом із однодумцями, яких стає дедалі більше!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь